14 de nov. 2007

nen !


Hola maco ! benvingut a la vida !

Espero i desitjo que fets realitat els teus millors somnis. Se que els teus pares t'estimaran molt, i els avis .... sòn bones persones, jo els he conegut una mica abans que tú.
De la teva mare, que hem va ensenyar a "escriure amb el cor" de mes jove, dir-te que ja saps que no es una persona que deixi indiferent. Amb molta fortalessa i molt implicada en les coses (massa i tot). El mòn està plé de errors, i saber conviure-hi és potser un dels seus trucs.
Hi ha moltes maneres de arribar al mateix lloc, agafa el camí que sigui millor per a tú, i després si el vols complicar ho pots fer al teu gust, ...disfruta del moment.
Si agafes la sinceritat i la força vital de la teva mare, crec que t'en sobrarà ;) . Si creus que la teva mare es una mica complicada, jeeee ni comparació de tenirla com parella :D (però noi! es una constant en les dones). Quan t'ensenyi a escriure coses boniques, només et faltarà el posarles en pràctica, fes-ho.


amb emoció, una abraçada !

Sebastià


3 comentaris:

Anònim ha dit...

holaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Hola Sebas¡¡
Ya sé que a tí no te gustan mucho estas fechas, a mí tampoco pero como estoy pensando en tí FELICES FIESTAS. Un abrazo muy muy fuerte.

Sebas T. ha dit...

gracias petunia roja

encuentra cosas bonitas por esos caminos, como cuando alguien que conozco sale por el campo o playa y se recarga.

aquí estoy por si necesitas algo que esté en mi mano, aunque espero y deseo que lo tengas todo.